Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

            012/678 207; 638 552

 

Ponuda za pokloničko putovanje u manastir Tumane

Ponuda za pokloničko putovanje u manastir Tumane

 

Hotel »Golubački grad« je jedan od najatraktivnijih hotela na Dunavu, sa predivnim i jedistvenim pogledom na Đerdapsko jezero. Dunav je u ovom delu najširi i najlepši te ga prozvaše i »Srpsko more«.

Tradicionalna gostoljubivost, predusretljivost i usluge koje pružamo, čine naš hotel prepoznatljiv. Do nas se stiže autoputem Beograd - Niš, pa magistralnim putem preko Požarevca i Velikog Gradišta ravno 130 km.

Zahvaljujući izuzetnoj lokaciji, predivnom okruženju, i pristupačnim cenama hotel »Golubački grad« će postati vaša omiljena destinacija.

Na samo 9 km od Golupca, nalazi se manastir Tumane, zadužbina Miloša Obilića. Ljubazno bratsvo manastira ispričaće Vam nesvakidašnje doživljaje iz duge istorije i priredi nezaboravan prijem. 

Manastir Tumane je svetinja u kojoj vera čini čuda. U manastiru se čuvaju mošti Svetog Zosima Tumanskog, Sinaita čudotvorca, kao Svetog Jakova Tumanskog. Svakodnevna su svedočenja ljudi das su molitve upućene svecima, uslišene. Svako kome su ovi sveci pomogli, postoje zapisi koji se čuvaju.

 

 

Hotel »Golubački grad« svima koji krenu put manastira Tumane, nudi smeštaj -

 

* Porodični po ceni od 500,00 RSD + 70,00 RSD po osobi, po danu

* 1.000,00 RSD + 70,00 RSD bto po osobi, po danu za individualne rezervacije 

* Obroci po ceni od – doručak 200,00 RSD

– ručak 350,00 RSD

– večera 250,00 RSD

 Dođite i Vi sa verom i molitvom i čistog srca!

 

Preuzmite ponudu