Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

            012/678 207; 638 552

 

Ponuda za rekreativnu nastavu

Ponuda za rekreativnu nastavu


Hotel Golubački grad se nalazi na samoj obali Dunava sa kapacitetom od 130 ležajeva sa jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve sobe poseduju kupatilo, TV, terasu, telefon. U sastavu hotela je lobi bar, gril restoran, glavni restoran, diskoteka sa opremom, sala za predavanja, sala igraonica, tereni za mali fudbal, košarku, odbojku, dečiji vrtić.


Posebno ističemo stazu za šetnju na novoizgrađenom keju pored Dunava, jedan od najlepših i najbezbednijih u Srbiji u dužini oko 4 km.
Blaga klima i veliki broj sunčanih dana, nezagađena okolina čini ovo područje jedinstvenim za odmor, rekreaciju i oporavak.
Lekarski nadzor se organizuje sa Domom zdravlja iz Golupca, sa kojim hotel ima dobru saradnju.
Ukoliko škola izda potvrdu da se rekreativna nastava izvodi po planu i programu Ministarstva prosvete, deca će biti oslobođena plaćanja boravišne takse.

Cena:

Pansion i jedna užina – za decu uzrasta do 10 godina 1.500,oo din.+ BT 35,00 I osiguranje 5,00, za decu stariju BT 70,00 dinara
Gratis odobravamo 1/20 osoba i 5% provizije na pansionske usluge

Plaćanje:  

Odobravamo na rate uz validnu garanciju.


Naša gostoljubivost i Vaše zadovoljstvo je suština zajedničkog uspeha. Želimo da uspemo da opravdamo Vaše poverenje, verujući da ćete doći ponovo.

 

Prodaja i marketing

Stojan Petrov
+381 069 212 80 11