Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

            012/678 207; 638 552

 

Ponuda 2019

Ponuda hotela "Golubački grad" za 2018. godinu

Uživajte u čaroliji boja u Golupcu

Kompletan cenovnik boravka u Golubačkom gradu - važi od  od 01.09.2019. godine
 

Hotel "Golubački grad" je jedan od najatraktivnijih hotela na Dunavu, projektovan tako da sve terase restorana i sami restorani imaju predivan i jedistven pogled na Đerdapsko jezero. Dunav je u ovom delu najširi i najlepši te ga prozvaše i "Srpsko more".

Tradicionalna gostoljubivost, predusetljivost i usluge koje pružamo čine naš hotel prepoznatljiv. Do nas se stiže autoputem Beograd - Niš, pa magistralnim putem preko Požarevca i Velikog Gradišta ravno 130 km. Osetite deo svetske istorije, obiđite istoriske znamenitosti ovoga dela istočne Srbije po čemu je ovaj region prepoznatljiv.

VIMINACIJUM kod Požarevca, rimski grad iz prvog veka nove ere,jedinstven je po nalazištu rimskih termi, carski mauzolej,zanatski centar, akvadukt i mamut park.
Posebnu atrakciju u okviru arheološkog parka Viminacijum predstavlja poseta praistoriskom nalazištu gde je otkriven ceo skelet mamuta na 30 metara od površine tla. U nesvakidašnjem ambijentu, doživite vreme od pre 1.000.000 godina .

GOLUBAČKI GRAD srednjovekovna tvrđava nalazi se 4 km nizvodno od hotela "Golubački grad" prvi put se pominje 1335 god. u Ugarskim spisima. Od 2012 godine započet je projekat revitalizacije tvrđave, u okviru koje je izgrađen novi moderan vizitorski centar,zaobilaznica i tunel, pristan za velike kruzere. Na celom plovnom toku Dunava tvrđava prestavlja jedinstven istoriski kompleks, prepoznatljiva po značaju koji je imala tokom čitave istorije na ovom području.

"LEPENSKI VIR" muzej jedinstven u svetu, među najgrandioznije muzeje u Evropi, svakako je za turiste neizostavna poseta.Otkrićem "Lepenskog vira" saznajemo da je čovek u doba starog neolita od 7000-8000 god. pre nove ere, imao organizovano naselje, umetnost i kulturu…….

MANASTIR TUMANE svetinja u kojoj vera čini čuda. U manastiru se čuvaju mošti Svetog Zosima,manastir je zadužbima Miloša Obilića. Ljubazno bratsvo manastira ispričaće Vam nesvakidašnje doživljaje iz duge istorije, priredi će Vam nezaboravan prijem u "gostoprimnicu" odnosno u adapriranu staru vodenicu i pastrmski ribnjak.

KRSTARENJE BRODOM po Srpskom moru, sa obilaskom „Golubačke tvrđave“doživljaj koji ostaje za pamćenje.

Sve destinacije pokrivene su validnim vodičima i kustosima, ulaznice se plaćaju na samim lokalitetima.

Galerija slika